Turmeric Alive - Gefermenteerde kurkuma 60 capsules, bio

✔ Voedingssupplement: gefermenteerde kurkuma
✔ Rijk aan enzymen en micro-organismen
✔ Bereid met unieke Kefir-Kombucha fermentatie
✔ Ondersteunt darmflora en boost immuunsysteem
✔ Biologisch, raw, vegan en glutenvrij


Gefermenteerde Kurkuma van Living Nutrition: immuunsysteem booster

Deze gefermenteerde kurkuma is onvergelijkbaar met andere kurkuma supplementen. Met behulp van een kefir-kombucha fermentatieproces wordt biologische kurkuma geactiveerd tot een levende voedingsmatrix. Hierdoor ontstaat een biologisch zeer beschikbare vorm van kurkuma met superieure gehaltes aan geactiveerde curcumines.

Kurkuma of turmeric: de gouden allrounder

Gefermenteerde kurkuma bevat een hoger niveau van antioxidanten en krachtige actieve componenten zoals tetrahydro-curcumine, die in het algemeen efficiënter is dan curcumine op zich. In plaats van te focussen op slechts één actief component (curcumine) richt Living Nutrition zich op het geheel, omdat dit bij kurkuma véél efectiever blijkt te zijn dan de som der delen.

Het fermentatie proces van Living Nutrition voedingssupplementen

De ingrediënten worden gefermenteerd met een kefir-kombucha fermentatie, waarbij gebruik gemaakt wordt van 35 unieke stammen micro-organismen. Zodra de fermentatie is voltooid, wordt de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben veilig gesteld met behulp van een delicaat vriesdroogproces.

Living Nutrition producten zijn:

  • vrij van warmte, druk en onnatuurlijke processen
  • vrij van gluten en lactose
  • vrij van vulstoffen, bindmiddelen of additieven
  • geschikt voor vegans, vegetariërs en diabetici

Gebruik

Neem twee maal daags 1 capsules te samen met voeding.

De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Gebruik dit product niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als je borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, raadpleeg je best eerst je arts voordat je dit product gebruikt.


Ingrediënten

(Gefermenteerd, gevriesdroogd) Kurkuma (Curcuma Longa)*, Gember (Zingiber Officinale), Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose).

* = Van biologische afkomst


25.95 €
Please select variants first