Fat Belly

Gezond afvallen doe je met Fat Belly van Anima Mundi

Ontgift je lichaam, boost je energie en je 'fat Belly' smelt als sneeuw voor de zon! Wanneer er een té grote aanvoer is van belastende stoffen voor je lichaam zoals verzadigde (transvetten) verteren gal en lever dit steeds moeizamer. Hierdoor hopen vet (én afvalstoffen) zich op in je lever en weefsels en kost het je spijsvertering steeds meer energie om alles te verwerken. In dat geval is een krachtig reinigende tonic met onder meer kurkumma en garnici cambogia zeer welkom om overtollige buikvet sneller te laten verbranden waardoor je energie weer voluit kan stromen.

Hoe stimuleert deze Fat belly tonic met garcinia cambogia je metabolisme?

  • De stimulerende chemie tussen Groene koffie, Cha de Bugre en Garnicia Cambogia staat erom bekend het cardiovasculaire systeem te versterken en de aders en slagaders te versterken.
  • Cha de Bugre of Cordia salicifolia, is een kleine boom uit het Braziliaanse regenwoud, die een rode vrucht produceert die erg op een koffieboon lijkt. Deze zorgt ervoor dat je je tijdens het eten sneller verzadigd voelt.
  • Garnicia Cambogia is een vrucht die in Zuid-Oost Azië groeit. De vrucht wordt al vele jaren gebruikt in lokale keukens, ter bevordering van de spijsvertering en om het lichaam te reinigen.
  • Groene koffiebonen zijn pure ongeroosterde koffiebonen. Deze bevatten cafeïnezuur die de vetzuren uit het opgeslagen lichaamsvet vrijmaken en weer omzetten in de originele vorm: Energie. Verhoogt het metabolisme.
  • De kurkumma reinigt het lichaam, werkt ontstekingsremmend, versterkt het immuunsysteem en ontgift de lever. Gember geeft je energie en reinigt.

Door wie wordt dit supplement gemaakt?

Een team van herboristen in een bio-dynamisch laboratorium in New york City bereidt alle Anima Mundi producten voor u. Alle gebruikte ingrediënten zijn deels wild geplukt in de ongerepte natuur van Costa Rica en deels 100% biologisch verbouwd door kleine, lokale boeren. Anima Mundi werkt rechtstreeks met hen samen op basis van vertrouwen.

Anima Mundi is opgericht om een pure en geneeskrachtige vorm van zorg aan te bieden en tevens om het behoud van inheemse gronden en lokale economieën te ondersteunen. Pure ingrediënten van lokale boeren, met veel liefde en zorg verwerkt door de herboristen in NYC.25.00 €
Please select variants first